Újabb SORSLEVÉL felolvasása

A SORSLEVELEK, indiai pálmalevelek több ezer éve segítik az embereket az ideális, optimális életút elérésében.

EGY ÚJABB SORSLEVÉL FELOLVASÁSA

110 millió életutat rögzítettek a pálmalevelekre, ezeket India ősi könyvtáraiban őrzik. Az évezredes tapasztalatok alapján azoknak íródtak, akikhez eljut az információ a sorslevelek létezéséről, és késztetést éreznek a megkerestetésére. Ők azok az emberek, akik készek változtatni az életükön, és szeretnék tudni, hogy merre van az ideális út. A regisztráció során a hüvelykujj ujjlenyomat rögzítjük, ezt követően várhatóan néhány hét, amíg megtalálják Indiában a pálmaleveledet, és sor kerül a felolvasásodra. A kapott információkat megfogadva, a teendőket elvégezve a kulcs a kezedben van, hogy változtathass az életeden.

ELSŐ SORSLEVÉL

Az első levél általában Agasthiya Maharishi könyvtárából származik. Ő egy felülnézeti képet ad az életutadról, beletekintve minden fontosabb életterületbe. Egy egyszerű példával élve ő olyan, mint egy háziorvos, vagy egy menedzserszűrés, ahol megismerheted a jelen blokkjait, azok hátterét és feloldását, és megismerheted az előtted álló optimális, megvalósítható, az életfeladatodra illeszkedő jövőképet.

FEJEZETEK FELOLVASÁSA

A felolvasást követő egy éven belül lehetőséged van mélyebb kibontást kérni a számodra különösen fontos témáidba. Ez az előző sorsleveledhez kapcsolódó mellékletek alapján történik. Tizenhét életterületből tudsz választani, a hétköznapi, gyakorlati kérdésektől kezdve az egészen speciális, mély, a spirituális életfeladatodhoz, felsőbb energiákhoz kötődő fejezetekig.

ÚJABB SORSLEVÉL

Amennyiben egy évnél régebben volt az előző felolvasásod, vagy jelentős változás volt az életedben, érdemes lehet egy újabb sorslevelet kerestetni. Tapasztalatunk szerint, ha ismét érzed a leveled hívását, jó eséllyel találnak neked az ősi indiai könyvtárakban. A sorslevelek több mint ötven Maharishitól maradtak ránk, elképzelhető, hogy akár több ősi mester is gondolt rád, és írt neked évezredeken átívelő üzenetet.

MILYEN ÉLMÉNYBEN LESZ RÉSZED?

Saját pálmalevelünket hallani egy rendkívül mély, bensőséges érzés.
Többünknek ez volt a legerősebb spirituális élménye az életében,
mégsem tudnánk könnyen, egyértelműen szavakba foglalni.

AZ INDIAI MAHARISHIK

Indiában az idők folyamán éltek olyan magas szintű guruk – a maharishik – akiknek az volt a fő célja, hogy jobbá tegyék az emberiség életét a jövőben. Munkásságuk eredményeként születtek meg a pálmalevelek (mivel akkor még nem létezett papír), amire a különleges képességük segítségével ma, illetve a világtörténelemben élő emberek sorsát jegyezték le.

PÁLMALEVÉL KÖNYVTÁRAK

Hogy az emberek hozzájuthassanak a levelük tartalmához, ezeket a szent kéziratokat évezredek óta szent könyvtárakba rendszerezve őrzik. Több ilyen könyvtár található Indiában, főként a déli területen, Tamil Nadu államban. A pálmalevelek úgynevezett ujjlenyomat családok szerint vannak kategorizálva, és folyamatos karbantartásra, újraírásra szorulnak.

PÁLMALEVÉL-OLVASÓ GURUK

A pálmalevelek értelmezésével, kikölcsönzésével és felolvasásával évezredek óta kizárólag pálmalevél-olvasó családok foglalkozhatnak, ahol a hagyomány szerint a tudás apáról fiúra száll. Az ifjak tizenöt évnyi tanulás után kezdhetnek levelek olvasásának. Több évtizedes tapasztalat szükséges ahhoz, hogy valaki elismert, magas minőségű munkát végző guruvá váljon.

HOGYAN ZAJLIK MAGA A FOLYAMAT ?

A folyamatnak több ezer éve volt kikristályosodni Indiában. Mindössze
néhány hetet vesz igénybe, nem kell hónapokat vagy éveket várnod.

registration

I. REGISZTRÁCIÓ

Rögzítjük az ujjlenyomatodat.

Fontos vagy, számítasz! Az életednek célja van, már a megszületésed pillanatától. A pálmalevél egy csodálatos példája ennek. Indiában több ezer éve őrzik neked a pálmalevél kötegeket, azért, hogy majd felolvashassák a saját leveled akkor és abban a pillanatban, amikor szükséged van a segítségére. Isten valóban gondol ránk, fontosak vagyunk számára. Szeret minket, és szeretné, hogy boldog életet éljünk.

II. KÖTEGEK MEGKERESÉSE

Köztük lesz majd a te leveled is.

Bizonytalan vagy? Kételkedsz magadban? Nem tudod, hogy jó irányban halad-e az életed? Az életünk előtt álló nehézségek, próbatételek erősebbé tesznek bennünket. Fontos, hogy bízz magadban! Képes vagy rá! Sokan olyan karmikus terheket cipelünk, melyeket megoldva könnyebb, boldogabb élet vár ránk. Optimális életutunk megismerése hatalmas erőt és hitet ad ahhoz, hogy megerősödve, magabiztosabban járjunk az utunkon.

III. AZONOSÍTÁS ÉS FELOLVASÁS

Amikor felolvassuk a sorsleveled.

Hidd el, érdemes vagy a boldogságra! Néha nehéz lehet hinni abban, hogy egy jó, boldog élet vár ránk. Vajon túl tudunk lépni az elénk táruló akadályokon és megvalósítjuk álmainkat, vágyainkat? A karma-tisztításkor kapott lelki gyakorlatok, a púdzsák segítenek elmélyülni önmagunkban, segítenek megfogalmazni a vágyainkat. Magabiztosabban, kételyektől szabadulva haladhatunk tovább az utunkon. Egy könnyebb, boldog életet élve.

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK A SORSLEVELEKKEL KAPCSOLATBAN?

ÖSSZEÁLLÍTOTTUK NEKED A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEKET ÉS VÁLASZOKAT.

HOL ÉS HOGYAN TÖRTÉNNEK A FELOLVASÁSOK ?

Küldetésünk, hogy eljuttassuk az emberekhez a pálmalevelük tartalmát.
Célunk, hogy ez az élmény minél bensőségesebb legyen.

A FELOLVASÓTERMEINKBEN

Szeretnénk, hogy a pálmalevél olvasásod minél meghittebb, bensőségesebb élmény legyen. Ezért a felolvasásokat egy erre kialakított helyiségben, a felolvasóteremben tartjuk. Ezekben oltár, virágok, füstölők, mécsesek, szobrok és az olvasáshoz szükséges technika található. Várunk szeretettel.

Budapest, Magyarország

Óbudán, a Kolosy téren

INTERNETEN KERESZTÜL

Távol élő, utazásban vagy mozgásában korlátozott embertársainknak lehetőséget biztosítunk interneten keresztüli felolvasásra. A fizikai távolság a modern világunkban nem képezhet akadályt. Skype hívás segítségével be tudsz csatlakozni a felolvasásodba. Keress bátran, szívesen segítünk!

Skype hívásban

Bárhol is vagy a világon

UTAZÁSAINK SORÁN INDIÁBAN

Rendszeresen szervezünk indiai elvonulásokat, ahol lehetőség nyílik ellátogatni az Akasha templomba, a Maharishik ősi szentélyeibe, meditációkon, beavatásokon, szertartásokon veszünk részt. Az utazásunk tagjaként szívesen megszervezzük a felolvasásodat, az indiai felolvasótermünkben.

Indiai felolvasótermünkben

Az Akasha templom közelében

REGISZTRÁCIÓ

MIT TARTALMAZ A FOLYAMAT, ÉS MILYEN KÖLTSÉGEKKEL JÁR?
Regisztrációs folyamat

Regisztrációs díj: 28.000 Ft

Felolvasási folyamat

Felolvasás költsége: 60.000 Ft

TELJES KÖLTSÉG ÖSSZESEN:

88.000 Ft

EZ KÉT RÉSZLETBEN FIZETENDŐ: UJJLENYOMATOD LEVÉTELÉNÉL KÉRJÜK TŐLED AZ ELSŐ, FELOLVASÁSOD NAPJÁN PEDIG A MÁSODIK RÉSZLETET.

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

A REGISZTRÁCIÓRÓL

Regisztráció/jelentkezés: a felolvasás előzetes regisztrációhoz kötött, kérlek, hogy küldd be a jelentkezésed ezen a felületen. A kerestetés folyamata a jelentkezési űrlap beküldésével már elindul, az átutalás részleteit emailben küldjük el számodra.

A sorsleveled felolvasása személyesen, a budapesti központunkban, vagy interneten, a saját készülékeden zajlik, Skype program segítségével..

A regisztráció díja: 28.000 Ft
A felolvasás díja: 60.000 Ft
Összesen: 88.000 Ft/fő

(Amennyiben nem találnak számodra sorslevelet Indiában, úgy a díjat természetesen visszafizetjük.)

A díjat banki átutalással, vagy helyszíni fizetéssel tudod rendezni.

Ha szeretnél mélyebben is tájékozódni a sorslevelekről a felolvasásodig, rendeld meg a Sorslevelek, az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége című könyvet kedvezményesen, 2500 Ft-ért, személyes átvétellel, vagy díjmentes postaköltséggel.

A könyv elolvasásával betekintést nyersz a sokezer éves pálmalevelek spirituális tanításába. Készülj fel ezzel az ősi tudással a saját sorsleveled befogadására.

A regisztrációd beküldése után kapni fogsz egy automatikus levelet, amiben a könyv kedvezményes megrendelésénél felhasználható kódot is megtalálod majd, ezt a Sorskönyvek webáruházban tudod érvényesíteni.

Ha felmerült bármilyen kérdésed, de itt nem kaptál rá választ, írj nekünk emailt az info@sorslevelek.hu címre, vagy hívj minket a +36 30 970 1611 számon, hétköznap 9:00 és 18:00 között.

RÉSZESEI LEHETÜNK EGY ŐSI INDIAI MÓDSZERNEK

A pálmalevél olvasás egy felbecsülhetetlen, több ezer éves indiai módszer.
Szent hagyomány, mely nemzedékek óta áll az emberiség szolgálatában.

Az ősi Indiában
Évezredekkel ezelőtt, magas szintű mesterek, a Maharishik kapcsolatban álltak az égi krónikákkal, az Akashával.
Pálmalevelek
Látták a jövőben élő emberek életeit, és ezeket verses formában, pálmalevelekre jegyezték fel.
Templomok, könyvtárak
A leveleket azóta szent templomok pálmalevél könyvtáraiban őrzik. Ma a világörökség részei, az UNESCO által védett iratok.
Kapcsolatban Indiával
Nem kell elutaznod Indiába. Mindenben segítünk, hogy itthon is hozzájuthass a leveled tartalmához.
Felolvasó mesterek
Felolvasóink egész életükben ezt tanulták. Több évtizedes tapasztalattal bírnak és több ezer levelet tolmácsoltak.
Legyen boldog és színes életed
A pálmalevelek célja, hogy segítsen az embereken. Szeretnénk, ha az életed színes és boldog legyen.
Previous slide
Next slide

LUKÁCS ZOLTÁN GÁBOR

ISMERD MEG AZ IDEÁLIS ÉLETUTAD!

Segítünk, hogy könnyebbé és boldogabbá váljon az életed.

SZERETNÉD FELOLVASTATNI A LEVELED TARTALMÁT?

ÉRZED A LEVELED HÍVÁSÁT? SEGÍTÜNK NEKED, HOGY MEGISMERHESD A SORSFELADATODAT.