Srí Lanka 2024. ÉLTETŐ REZGÉS

SRÍ LANKA – “ÉLTETŐ REZGÉS”

Szakrális elvonulás a trópusi csodavilágban

2024. november 14-27. (14 nap / 11 éj)
Egy igazán különleges és mély lelki élmény.

Csatlakozz hozzánk erre az igazán különleges zarándokútra, mély megéléseket tartogató elvonulásra.

A templomok földjére, a buddhizmus egyik ősi bölcsőjébe, az ájurvéda hazájába látogatunk.

Hova utazunk?

golden buddha

Gyere, éld át, tapasztald meg!

dambulla

Mit élhetsz át az utazáson?

Utunk során számos szakrális központba és különleges természeti helyszínre látogatunk el. Lelki programjaink során meditációkon, tisztításokon, áldásokon és beavatásokon veszünk részt.

Utazásunk során a helyi vezetőkkel, papokkal, szerzetesekkel ismerkedünk meg. Az ő támogatásukkal eljuthatunk a templomok belső szentélyeibe, a legmagasabb energiájú terekben kapunk tisztításokat és beavatásokat.

Tudod, ez elsősorban zarándokút, egy mély belső elvonulás, ahol a testi, lelki és szellemi egyensúlyunkért és az egészségünkért egyaránt sokat tehetünk. Az út célja, hogy felerősítsük azt, ami jó, ami előrébb visz, és lehetőség szerint elengedjük mindazt, ami visszahúz és hátráltat.

Spirituális központok és ősi kolostorok – évezredes templomok, szentélyek, oltárok.

Áldás és beavatás – tisztító, bocsánatkérő és megbocsátó szertartások.

Meditáció és tanítások – az út egyúttal egy napokon át tartó meditáció, minden nap új tanításokkal.

Ájurvéda testkezelések, egészséges ételek, jótékony energiák.

Megismerkedhetsz az ősi védikus kultúrával, bepillantást nyerhetsz a Srí Lanka-i szakralitásba, a buddhizmus egyik bölcsőjének szent energiamezejébe. Tisztíthatod a csatornáidat, mélyítheted a képességeidet, új tudással gazdagodhatsz.

Békés, nyugodt, harmonikus energiatér

Srí Lanka különleges helyeit járjuk be. Programunkba több olyan helyszínt is tettünk, amely a nagy nyilvánosság előtt kevésbé ismert, vagy éppen külsősök számára nem is feltétlenül látogatható. Utazásunk során olyan szent helyekre megyünk, ahol akár évezredek óta zajlik a lelki munka. Magas papokkal, szerzetesekkel, mesterekkel találkozunk.

Utazásunk során Srí Lanka-i barátaink és lelki vezetők kalauzolnak minket. Segítenek minket, vigyáznak ránk, megszerveznek nekünk mindent, hogy az elvonulásunk gördülékeny legyen. Biztonságos helyekre megyünk, ahol csodás élmények és megélések várhatnak ránk.

Tervezett program

Az alábbiakban látod a meglátogatni tervezett szent helyeket.
Kérlek vedd figyelembe, hogy a templomok és a papok útmutatásai alapján a programok sorrendje változhat.

1. nap - november 14. csütörtök

15:30-kor indul a repülőnk Budapestről. A Qatar Airways járatával utazunk, Dohában fogunk átszállni. Másnap reggel, 8:45 érkezünk Colombóba, Srí Lanka fővárosába.

2. nap - november 15. péntek

Érkezés Srí Lankára a reggeli órákban. A csomagok átvétele után az ország belseje felé vesszük az irányt. Változatos, trópusi útvonalon haladunk, ananászkertek, kókuszligetek, rizsföldek, gumifa ültetvények és falvak mentén.

Ebéd után egy világörökségi helyszínre, Dambulla sziklába vájt kolostorába látogatunk. Fontos buddhista központ ez, csodás festményekkel és kőszobrokkal.

A sziklakolostor után érkezés Dambullába, a szálláshely elfoglalása. Délután az út fáradalmainak kipihenése, akklimatizálódás. Séta a dús trópusi környezetben, majd egy tisztító-útindító meditációval megkezdjük a lelki programunkat.

Vacsora és szállás várhatóan az Amaya Lake hotelben.

dambulla

Dambulla

A 444 km2 területű ősi város Srí Lanka egyik legfontosabb szakrális központja. A várost körülölelő kristályhegyek rendkívül sok rózsakvarcot tartalmaznak.

A régészeti feltárások szerint legalább 2700 éve lakott a térség. Már jóval a buddhizmus megérkezése előtt komoly lelki és mezőgazdasági munka folyt itt.ó

Szállásaink az utazáson

Mindenhol tiszta, minőségi, biztonságos szállodában leszünk. Olyan helyeket választottunk, ahol felkészültek a nemzetközi zarándokok és turisták igényeire. Legtöbb szállásunkon van medence, ami tiszta és biztonságos, így alkalmas a fürdőzésre.

A szállodáinkban félpanziós ellátást kapunk, vagyis vacsorát és reggelit is biztosítanak számunkra. A kínálat bőséges, igazán széles választékkal, finom ételekkel. Ebédelni általában útközben fogunk, biztonságos, jó minőségű éttermekben.

3. nap - november 16. szombat

Reggeli után a közeli Sigiriyába, az 5. században az Oroszlán-sziklára épült erődhöz utazunk. A szikla tetején Kassapa király palotájának romjainál végzett lelki munkánk során a védelemért, biztonságért, áldásért imádkozunk. A szikla tetejére közepesen könnyű túrával, a lépcsősoron jutunk fel. Közben megállunk a hatalmas kőoroszlán mancsainál, ahol a térség elgondolkodtató történetéről kaphatunk tanítást.

Délután kikapcsolódás a hotel botanikus kertjében és a medencénél. Kellemes, átmozgató jógaórát és meditációt is tartunk, illetve lehetőség nyílik igénybe venni a szálloda ájurvéda kezeléseit.

Vacsora és szállás az Amaya Lake hotelben.

sigiriya

Oroszlán-szikla, Sigiriya

Az Oroszlán-szikla egy monumentális, 180 méter magas gránittömb. Az ezerötszáz éve épült palota Kassapa király halála után elhagyatottá vált. Később buddhista monostorként szolgált, egészen a 14. századig. Az ősi várostervezés egy csodás példája, a Világörökség része.

A régészeti feltárások szerint ez a hely az őskor óta lakott. A legrégebbi hitéleti romok az i.e. 3. századból maradtak fenn.

Sziklába vájt kolostor, Dambulla

Srí Lanka legnagyobb sziklakolostora szintén világörökségi védelem alatt áll. A kétezer éves lelki központ közvetlen közelében több mint 80 szakrális barlangot tártak fel. Az öt fő barlangjáratot Buddha életét bemutató freskókkal és szobrokkal díszítették.

A kolostor területén 153 Buddha-szobor található. A hely energiáját Visnuhoz, harmónia és egyensúly istenéhez, és Ganésához, a blokkok és akadályok elhárítójához is kötik.

4. nap - november 17. vasárnap

Utazásunk negyedik napján Polonnaruwába, az ősi romvárosba látogatunk. Srí Lanka egykori fővárosa, a 12-13. században innen kormányozták az országot. Az egykori főváros a hódítások nyomán jórészt elpusztult, majd benőtte a dzsungel. A régészeti feltárásoknak köszönhetően ma látogatható a régi palotaegyüttes, a templomok, és a gigantikus kőszobrok maradványai.

Délután dzsip túrán veszünk részt a Minneriya Nemzeti Parkban, ahol jelentős elefánt-populáció él, színes madárvilággal.

Vacsora és szállás az Amaya Lake hotelben.

stupa

Polonnaruwa

Srí Lanka évezredes fővárosa évszázadokon át élt pezsgő, virágzó életet. A város hitéleti központjait, templomait, sztúpáit és főbb épületeit a buddhista tanok alapvetései szerint építették.

Polonnaruwa mára a világ egyik legfontosabb buddhista zarándokhelyévé vált. A palota, a királyi parkok és a spirituális központok a feltárásoknak köszönhetően jelentős részben látogathatók.

Minneriya Nemzeti Park

A nemzeti park a bodhifa és a vadelefánt őshazája. Különleges rezgésű, egyedi klímájú térség, ahol számos különleges madárfaj, illetve 700 elefánt él szabadon.

A hatalmas nemzeti park legszebb részeit erre felkészített terepjárókkal járjuk be, közben megcsodálhatjuk és le is fényképezhetjük a természet csodáit.

5. nap - november 18. hétfő

Reggeli után a Központi-hegyvidék erdős tájain át utazunk. Délelőtt Matale egyik csodás fűszerkertjébe látogatunk. Itt interaktív sétán veszünk részt, ahol a helyben termesztett és őshonos fűszerekkel és gyógynövényekkel ismerkedhetünk. Lehetőségünk lesz fűszerkóstolóra, sőt, a központ munkatársai masszázzsal is kedveskednek a csoportunknak. A program végén lehetőség nyílik rendkívül tiszta helyi fűszerek vásárlására.

Ebéd után ismét a szellemi, lelki programok következnek. Aluviharába látogatunk, a jelenleg is működő buddhista kolostorba. A feljegyzések szerint itt keletkezett Srí Lanka első írásműve, Buddha prédikációinak gyűjteménye. A kolostor tudásközpontjában máig zajlik a buddhista tanok kutatása és tanítása. Az itt őrzött vallási szövegeket, az “ola kéziratokat” jelenleg is az évezredes hagyománynak megfelelően pálmalevélre rögzítik és másolják. A kéziratok egy részét a pálmalevél múzeumban fogjuk megtekinteni.

Délután Kandy-be érkezünk, a szingaléz királyok utolsó fellegvárába. Itt ellátogatunk Srí Lanka legfontosabb szent helyére, a Dalada Maligawa kolostorba. Ez a Fog Templom, ahol fontos Buddha ereklyéket őriznek. A fehér kőcsipkés falak, és az imába, meditációba mélyülő zarándokok jelenléte csodás rezgéseket nyújt.

Vacsora és szállás Kandy-ben, az Amaya Hills Hotelben.

Matale fűszerkert

A fűszerkertben számos őshonos és különleges fűszert termesztenek. A séta során a termesztésüket és feldolgozásukat is megismerhetjük.

Sok érdekesség mellett terem a szerecsendió, bors, szegfűszeg, curryfű és a curry fűszerkeverék alapanyagai, valamint a fahéj és gyömbér. Itt minden frissen, első kézből, a maga tökéletes tisztaságában elérhető.

A fűszerekből különböző készítményeket, természetgyógyászati alapanyagokat és kozmetikumokat állítanak elő.

kandy

Fog Templom, Dalada Maligawa

A kolostor a 15. századi Kandy-királyság központi palotájának területén található. Évszázadokon át úgy tartották, hogy aki az itt őrzött relikviákat birtokolja, azé a földi világ hatalma.

A különböző szertartások és rituálék során a környék szakrális fűszereit és terményeit használják. Az innen származó virágok illatos szentelt vize a szerzetesek hite szerint rendkívüli gyógyító és feltöltő erővel bír.

6. nap - november 19. kedd

Reggeli után egy teagyárba látogatunk, ahol megtekinthetjük a tealevelek feldolgozásának folyamatát, és megismerkedhetünk a ceyloni tea történetével. Napunk során gyönyörű tájakon haladunk, a Központi-hegyvidék festői útjain, sziklatemplomok és vízesések mellett.

Utána lélekemelő látogatás következik a Swarnagiri Maha Viharaya templomban, a hegyvidék tetején, kétezer méter magasan. Itt igazán erős, különleges energiák munkálkodnak, ahol csendes lelki munkánk során különleges üzeneteket kérhetünk intuitív csatornáinkon át.

Vacsora és szállás Ella-ban.

swarnagiri maha viharaya temple

Swarnagiri Maha Viharaya​

Kétezer méter magasan, a Központi-hegység csúcsai közelében, Nuwara Eliya mellett található ez a csodás templom. Az itt kapott áldás beavató erővel bír, az intuitív képességet és a harmadik szem energiáját segíthet megnyitni.

A templom mellől jó időben látszik az Adam’s Peak, Ádám-csúcs, Srí Lanka legendás magaslata.

aluvihara

Srí Lanka-i pálmalevelek, Ola kéziratok

A Srí Lanka-i ola leveleket elsősorban a helyi hagyományokhoz kötődő védikus asztrológiai elemzésekhez, horoszkóp állításához használják.

Hitük szerint a levelek származása nagyban hasonlít a Sorslevelekhez, szintén az ősi Maharishik szelleméhez kötődik. A módszer egészen más, kevésbé felolvasáson, sokkal inkább a leveleken szereplő képleteken és kalkulációkon alapul.

7. nap - november 20. szerda

Reggeli után lankásabb tájakon haladunk, vízesések és sziklatemplomok mellett. Első állomásunk a Dowa sziklatemplom, majd a Dunhinda és Ravana vízeséseknél megállunk fotózni.

A hegyvidékről lefelé Dharmaramaya templomba érkezünk, ahol a horoszkópok világába kalauzolnak bennünket szakavatott vendéglátóink (fakultatív személyre szabott program keretében). A Központi-hegyvidék magaslatait magunk mögött hagyva a déli országrészbe érkezünk.

Délután, amennyiben az idő engedi, meditációt, tanítást és lélekemelő jógaórát tartunk, akinek lesz kedve, szeretettel várjuk rá.

Vacsora és szállás Yala / Tissa-ban.

Ceyloni tea

A tiszta ceyloni teák dobozán a minőséget igazoló oroszlános logót helyeznek el. A minősítésnek négy fontos kritériuma van: 100% tisztaságú, helyben termesztett teafüvet kell tartalmaznia, amit Srí Lankán csomagoltak, és teljesíti a Srí Lanka-i Teatanács által felállított magas minőségi követelményeket.

Az innen származó tea a világszintű teafogyasztás 10%-át fedezi.

sithulpawwa

Sithulpawwa monostor

Az i.e. 2. században alapított monostor máig fontos szakrális központként és zarándokhelyként funkcionál. A templom a Chiththala Pabbatha, vagyis a Csendes Elme hegyen található.

A lelki munka és hitéleti tevékenység mellett, számos régi festményt, Buddha-szobrot és műalkotást őriznek itt.

8. nap - november 21. csütörtök

Nyolcadik napunkon, reggeli után Kataragama városba utazunk, ami egy ősi városka, mára azonban buddhisták és hinduk, valamint az őslakos veddák szent zarándokhelye.

Délután a dzsungel mélyén fekvő Sithulpawwa monostorba látogatunk, ami egy komoly jelentőséggel bíró kolostor, zarándokhely és energetikai központ. Az itteni rendkívül mély csatornák remek lehetőséget nyújtanak, hogy csendes elmélyülésünkben égi üzeneteket kérjünk a felsőbb energiamezőkből.

Délután, amennyiben az idő engedi, meditációt, tanítást és lélekemelő jógaórát tartunk, akinek lesz kedve, szeretettel várjuk rá.

Vacsora és szállás Yala / Tissa-ban.

Másnap reggeli után az Indiai-óceán partjára utazunk, Hambantotába, az ájurvéda hotelbe, ahol az út további részét töltjük majd, fürdőzéssel, ájurvéda szerinti étrenddel, illetve igény szerint személyre szabott vizsgálatokkal és testkezelésekkel.

Katagarama

Ősi templomváros, ahova buddhisták, hinduk egyaránt zarándokolnak. Fő temploma Muruganhoz kötődik, ő Siva gyermeke, az ő hitvilágukban a család, párkapcsolat, gyermekvállalás és a győzelem istene.

Élénk vallásos kavalkád fogad bennünket is, miközben felfedezzük a környéket.

Oasis Ayurveda Beach Resort hotel

Utazásunk egyik fő helyszíne az óceánparti ájurvéda hotel, ahol pihenés és, strandolás és kikapcsolódás mellett lehetőségünk nyílik mélyebb betekintést kapni az egészség ősi tudományába.

Rendelkezésünkre áll majd helyi ájurvédikus orvos és szakértő, akik segítenek a személyes testtípus meghatározásában és a diagnosztikában. Aki szeretné, kipróbálhatja a testtípusának megfelelő táplálkozást, az egyéni igények alapján kiegészítve a 12 féle ájurvédikus testkezeléssel.

Az ájurvéda jótékony hatásainak megtapasztalása mellett az itt töltött napok során lehetőség lesz az ősi tudás elméletének és gyakorlati összefüggéseinek megismerésére is.

9-12. nap - november 22-25. péntek-hétfő

Pihentető óceánparti tartózkodás az ájurvéda szolgáltatásokat is nyújtó szállodában. Lehetőségünk nyílik fürdőzni a hotel medencéjében, illetve a 100 méterre található óceánpart is szabadon elérhető a szálloda udvaráról.

Az itt töltött napok során lehetőség nyílik a személyes testösszetételnek és igényeknek megfelelő kezeléseken, testkezeléseken, masszázsokon részt venni.

A szálloda az ájurvéda elveinek megfelelő ételeket biztosít, ahol mindenki a saját testtípusának megfelelő ételektől tud választani.

Az itteni napok során a tanulni vágyóknak lehetősége nyílik megismerkedni az ájurvéda alapjaival, magyar nyelvű tanítások során. A trópusi tanításaink mottója: ismerd meg, hogyan működsz, egyél és legyél jól.

Minden nap tartunk meditációt, rövid tanítást és rezgésemelő, kiegyensúlyozó jógaórát, akinek lesz kedve, csatlakozhat hozzánk.

Mivel mindenkinek más a testtípusa és a szükséges testkezelések is eltérhetnek, így ezeket egyéni igények alapján lehet igénybe venni. A szálloda számos különböző testkezelést nyújt, az áruk várhatóan alkalmanként 15 és 30 dollár között lesz.

Aki a kikapcsolódáson, strandoláson, kezeléseken és tanításokon felül aktívabb időtöltésre vágyik, fakultatív kirándulások keretében lehetősége lesz ismerkedni a környékkel.

Szállás félpanziós ellátással az Oasis Ayurveda Beach Resortban.

ayurveda

Ájurvédikus ételek​

Az egészséges élet és a táplálkozás ősi, évezredes tudománya. A testtípusunknak, személyes összetételünknek megfelelő étrend, életmód, illetve a személyre szabott testkezelések sokat tehetnek az egyensúlyi állapot eléréséért.

Testünk és működésünk ismeretében lehetőségünk van úgy válogatni a sokféle ételből, ízből, fűszerből és elkészítési módból, ami támogatja a hiányos energiák feltöltését, és a túltengő területek enyhítését.

Az itt tanultakat, tapasztaltakat utána a hétköznapi életbe is érdemes beilleszteni.

Kikapcsolódás és feltöltődés az óceánpartnál

Az itt töltött napok célja a testi és lelki egyensúly, a belső és külső harmónia erősítése. Békés, nyugodt, trópusi környezetben leszünk, ahol jobban megismerhetjük önmagunkat, egyensúlyi állapotainkat.

Az ájurvéda tanítása, a kezelések megtapasztalása és a finom ételek kóstolása komplex, mély élményül szolgál.

ayurveda

Ájurvéda testkezelések

Az ájurvéda az étkezésen és a mindennapi életmódon kívül nagy hangsúlyt fektet a test harmóniájának erősítésére, visszaállítására. Az ősi indiai és Srí Lanka-i hagyományban a testkezelések igen nagy múlttal bírnak.

Az ájurvéda szállodában töltött napok során számos különböző kezelésre nyílik lehetőség. A kezelések személyre szabott kiválasztásában a helyi ájurvéda szakértők segítenek. Mivel mindenkinek másra van szüksége, így ezeket az egyéni igények alapján, külön térítés ellenében vehetjük igénybe, igen kedvező árakon. Egy-egy testkezelés jellemzően 20-40 percig tart és 15-20-30 dollárba kerül.

Masszázsok, gőzfürdő, gyógyító füstök, akupunktúra

A szállodában testkezelések széles választéka elérhető. Néhány példa: Shiro, Muku, Pada Abhyanga: fej, arc és láb, vagy akár a teljes test masszázsa, személyre szabottan összeállított gyógyító olajokkal és gőzöléssel.

Pinda Sweda: gyógyhatású növények ellazító, megnyugtató hatású füstjét fogyasztani.

Kativasti, Janu Vasti: a hát, ízületek és a térd problémáinak kezelése.

Gyógynövényes fürdő, gőzfürdő, aromaterápiás kezelés.

13. nap - november 26. kedd

Reggeli a szállodában.

Kora délutánig szabadprogram, fürdőzés a szálloda medencéjében és az óceánban, összepakolás, készülődés a hazaútra.

Délután transzfer a repülőtérre. Hazautazás a Qatar járatával, Dohán keresztül. 20:15-kor szállunk fel Srí Lankáról, a colomboi repülőtérről.

14. nap - november 27. szerda

Hazautazás Budapestre a Qatar járatával, dohai átszállással.

06:35-kor szállunk le Budapesten.

KIUTAZÁS

A Qatar Airways járatával utazunk, budapesti indulással, dohai átszállással. Ez az egyik, vagy talán a legjobb légitársaság, magas színvonalú szolgáltatással, jó tapasztalatokkal. Srí Lankára érkezve, a repülőtéren a helyi idegenvezetőnk és a légkondícionált buszunk vár majd.

airplane
FÉLPANZIÓS ELLÁTÁS

A szállodákban széles választékú, igazán ízletes és változatos reggelit és vacsorát kapunk. Helyi és kontinentális ételek egyaránt elérhetők, a hétköznapibb ételektől az egzotikus különlegességekig. A jól ismert ízek mellett érdemes kipróbálni Srí Lanka különleges ételeit is.

food
MEDENCE A SZÁLLODÁKBAN

Szállásaink legtöbbjében rendelkezésre áll medence, trópusi, hangulatos közegben. Több délutánon is lehetőség van fürdőzni, az ájurvéda hotelben pedig egész nap a medence közelében leszünk. Az ájurvéda kezelések, jógaórák, meditációk közben igazán jó érzés megpihenni.

pool
dambulla

Figyelem!

Biztonságos helyekre megyünk, ahol nincs szükség védőoltásokra, vagy gyógyszerek szedésére.

A pillanatnyi információink szerint a Srí Lankára való beutazáshoz nem kérnek Covid oltási igazolást, vagy tesztet, azaz oltás nélkül is lehet utazni.

Az utazás előtt szervezünk egy közös találkozót, ahol megbeszéljük a pontos programot és egyeztetjük az út részleteit. Itt mesélek az eddigi ázsiai utazásaim tapasztalatairól, adok egy listát az utazáshoz szükséges kellékekről és részletesen átbeszéljük a tudnivalókat. Az utazás minden helyszínén jártam már, ismert, biztonságos helyekre látogatunk, ahol már várni fognak minket. Srí Lanka-i segítőink folyamatosan kísérnek minket, gondoskodnak az egészségünkről és biztonságunkról.

Novemberben itt késő ősz van, várhatóan 28-32 fok lesz. Alapvetően párás időjárásra számíthatunk, előfordulhatnak rövidebb esők.

Finom Srí Lanka-i ételeket fogunk enni, biztonságos éttermekben. A konyha igen változatos, csípős és nem csípős, fűszeres és szelídebb kínálat egyaránt elérhető.

Helyszín, időpont

Elvonulásunk helye:

Srí Lanka

Az utazás tervezett időpontja:

2024. november 14 - 27.
Tervezett indulás: november 14., 15:30
Visszaérkezés Budapestre: november 27., 06:35

Az utazás részletei

RÉSZVÉTELI DÍJ:

1 350 000 Ft/fő​

Early bird akció, a március 31-ig 100 000 Ft kedvezménnyel tudsz jelentkezni!

Kedvezményes részvételi díj: 1 250 000 Ft/fő

Az early bird kedvezmény időtartama alatt, március 31-ig a jelentkezésnél fizetendő:
600 000 Ft 500 000 Ft előleg + amennyiben igényled, a vízum (20 000 Ft) és a biztosítás díja (46 000 Ft)

A jelentkezést követően 8 napig tartjuk fent a helyet, amennyiben az alatt nem érkezik be az előleg, úgy a foglalást töröljük. A jelentkezés az előleg beérkezését követően lesz érvényes.

Az itt szereplő árak legalább 10 fő jelentkezése esetén érvényesek.

A fennmaradó 750 000 Ft legkésőbb 2024. szeptember 5-ig fizetendő.

A részvételi díj tartalmazza:

A részvételi díj nem tartalmazza:

Lemondási feltételek:

Visszalépni szeptember 5-ig van lehetőség, a befizetett előlegből 135 000 Ft kötbér ellenében. (a biztosítást az előleg beérkezésekor kötjük meg, ezért azt nem tudjuk visszatéríteni)

Szeptember 5. után visszalépés esetén a befizetett teljes részvételi díj (1 350 000 Ft) 40 %-a jár vissza (540 000 Ft)

Amilyen költségekre számíthatsz a fentieken kívül:

A foglalásnál vedd figyelembe, hogy egy ázsiai országba látogatunk el, az itthoninál magasabb hőmérséklettel, magas páratartalommal. Utazásunk során igyekszünk biztosítani a lehetőségek adta legmagasabb fokú kényelmet, azonban ez más világ, a normák időnként némileg mások, mint az itthon megszokott. Komoly egészségügyi kockázat tapasztalataink szerint nincs, minimális odafigyeléssel biztonságban teljesíthető a túra. Kötelező oltás és gyógyszer nincs. 

Kísérőink mindenben segítenek, hogy az elérhető legjobb éttermekbe, üzletekbe tudjunk eljutni, de nem tudnak minden pillanatunkra figyelni, így mindenki saját magáért felelős az utazás során.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Partnerünk, az utazás szervezője, a Jetwing Travel.

Kérdés esetén nyugodtan keress: 
utazas@sorslevelek.hu, +36 70 598 0731

Szeretettel,
Lukács Zoltán Gábor
Sorslevelek

Regisztráció: