A Sorsközpont KIADVÁNYAI

KÖNYVEK, KIADVÁNYOK

A Sorslevelekről, Indiáról, Srí Lankáról, a Pilis ősi energiáiról, és sok minden másról

Lukács Zoltán Gábor közgazdász, kommunikációs és közéleti szakértő, tolmács, India- kutató, a Sorslevelek vezetője és alapítója, A. Gergely András-díjas író.

Különleges életfeladata van, kutatóként járja India és Srí lanka szent helyeit, ősi szakrális központokat, a Sorslevelekhez kötődő könyvtárakat. Olyan helyekre hívják őt forgatni és dokumentálni, ahova a szent helyek őrzői csak az arra kiválasztottakat engedik be. A levelek mesterei, a guruk a sorsleveléből tudják, a feladata ide kötődik. Engedélyükkel elsőként tárhat fel számos olyan részletet, nyithat meg csatornákat, ami eddig rejtett volt.

buddha ölelése
BUDDHA ölelése

Az Ősök útján járva sorozat második kötete ismét a médiumi írás tradícióját követi. A téma ezúttal Srí Lanka, az ottani szellemi energiák üzenetei. Olyan impressziók, intuitív inspirációk leíratai leiratai 

Előkészületben, várható megjelenés: 2024. tavasz

PILISI kerengő

Misztikus írás, égi üzenethozatal felsőbb csatornákból, a nyolcszáz éves pilisszentkereszti ciszterci apátság romjaitól, élet és halál körforgásáról, lélekvándorlásról. Zoltán negyedik könyve a médiumi írás évszázados hagyományait követve készült, egy középkori szerzetes évszázadokon átívelő lélekútjának fontos állomásait járja be.

Tanítás, üzenet, beavatás: Miként hatja át az ima jótékony ereje évszázadok történéseit? Hogyan nyithatjuk a saját intuitív csatornáinkat? Hogyan értsük és értelmezzük a kapott üzenetet? Hogyan áramoltathatjuk be életünkbe a magasabb szintű, jótékony energiákat?

noah book
NOÉ BÁRKÁJA a XXI. században

Egy új korszak kapujához érkeztünk, új energiákra van szükség. Hogyan történik majd az átmenet az új világba? Hadd meséljek neked arról, amit az ősi próféciák és India bölcsessége üzen számunkra. Talán hamarosan lehetőségünk lesz felszállni Noé új bárkájára, ami a XXI. században jön el értünk? A könyv az Akasha beszélgetések könyvsorozat első kötete.

SORSNAPTÁR 2020

A Sorsnaptár egy egész évre szóló napi és havi tervező, ahol egyszerűen megtervezheted és követheted céljaidat, álmaidat, lelki munkádat és spirituális fejlődésedet.

Az AKASHA templom titkai

Egy különleges könyv, ami India bölcseinek rejtett tudását és misztikumát mutatja be. Az Akasha-krónika a végtelen égi tudás, az emberiség közös emlékezete. Dél-Indiában található az Akasha templom, itt alkottak évezredeken át a Maharishik. A könyvből megismerheted e szent hely történetét és tanításait, a régi korok eddig feltáratlan spirituális összefüggéseit. Tudj meg mindent a próféták templomáról, a sorslevelek bölcsőjéről!

sorslevelek

SORSLEVELEK, az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége

A könyv, amiből részletesen megismerheted a sorslevelek működését. Megtudhatod belőle, hogy kik és miért írták őket, mit tartalmaznak és hogyan segítenek az életünkön. Áttekintést nyújt a leveleket író Maharishik munkásságáról, a könyvtárakról, a régi korok mestereinek tanításairól. Fontos tudással gyarapodhatsz belőle, akár volt már felolvasásod, akár még készülsz rá.

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK A SORSLEVELEKKEL KAPCSOLATBAN?

ÖSSZEÁLLÍTOTTUK NEKED A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEKET ÉS VÁLASZOKAT.