Információ a SORSLEVELEK FEJEZETEIRŐL

A SORSLEVELEK, indiai pálmalevelek több ezer éve segítik az embereket az ideális, optimális életút elérésében.

Egy olyan lehetőségre szeretném felhívni a figyelmed, amivel részletes, mélyreható elemzést kaphatsz a sorsodról, a következő éveidről. 

A már felolvasott sorsleveledből megérthetted életed főbb folyamatait. Most már tisztábban látod az életutadat, megfogadtad a tanácsokat és érkezhetnek a változások. Lehetnek azonban olyan területek, amik különösen fontosak számodra, vagy erőteljes blokkokat, elakadásokat tartogatnak. Erre nyújt megértési és megoldási lehetőséget a sorsleveled kibontása.

ISMERD MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEDET!

A legtöbb ember azt hiszi, hogy elég, ha meglöki a hajót a megfelelő irányba és a tenger áramlatai automatikusan eljuttatják az ideális kikötőbe. Az élet ennél jóval összetettebb. Az utunkat energiák, érzések, döntések és körülmények milliói szegélyezik.

A tudatosság, a jóra törekvés, a tervek és célok ismerete elengedhetetlen. 

Nézd meg, ismerd meg, milyen blokkok nehezítik a fejlődésedet, mi az az út, amit bejárva a legtöbbet érheted el.

Mindaz a szép életút, amit felolvastak a sorsleveledből, megvalósítható. Tegyél érte, ragadd meg a lehetőséget. 

Elakadtál? Bizonytalan vagy? Úgy érzed, nem vagy ura a saját életednek?

Életfeladata mindenkinek van. Nem véletlenül jöttünk a Földre. Tisztítsuk ki a karmikus energiákat, térképezzük fel a ránk ható energiákat. Vezessük tudatosan az életünket. Mit gondolsz, hova juthatsz, ha az életednek külső, passzív szemlélője vagy, mint egy néző a moziban? Legyél inkább te a film rendezője és főszereplője!

Fejezetek, a sorslevél kibontása

A sorsleveled lényegében az első lépésnek, első fejezetnek tekinthető. 

A felolvasás után újabb kérdések merülhetnek fel.  Lehetnek olyan életterületek, amik különösen fontosak számodra, vagy erőteljes blokkokat, elakadásokat tartogatnak.

Minden köteg levélhez tartozik egy, vagy akár több kiegészítő levélköteg. Ezeket a sorsleveledhez téve a tudás, a tanácsok új, eddig feltáratlan dimenziói nyílnak meg. Ha szeretnél részletesebb útmutatást kapni, kérd a számodra fontos életterületre vonatkozó fejezetek felolvasását. Erre a felolvasást követő hónapokban, legfeljebb egy éven belül tudjuk megszervezni.

A sorslevelek könyvtárának kérése, hogy egy alkalomra legalább három fejezetet válassz. 

Ennél természetesen lehet többet, akár az összeset is kérheted. A fejezeteket tetszés szerint kombinálhatod, igény esetén szívesen segítünk a kiválasztásban.

A fejezetek hossza típustól függ. Az alap kibontás, vagyis a számozott fejezetek tapasztalataink szerint 15-30 percesek szoktak lenni. A különleges fejezetek általában bővebbek. A hosszuk mindenkinél más, elsősorban attól függ, milyen erősek a beavatások, blokkok és mennyi a megoldandó feladat azon a területen.

A sorslevelek fejezetei:

csalad
2. fejezet:
CSALÁD, TANULMÁNYOK, VAGYON

18.000 Ft

Családod jövője, pénzügyi háttér, jövőbeni tanulmányok, megtakarítások, beruházások, a szem egészsége. Jellegében hasonlít a sorslevél felolvasásra, annak a főbb témáit bontja tovább. Van-e lehetőség a továbbtanulásra, mi lenne a helyes irány. Merre tart a család élete, mit tehetsz a boldogulásukért.
3. fejezet:
TESTVÉREK

18.000 Ft

Testvérek életszakaszai, főbb életeseményeik, velük való kapcsolatod. Számíthatsz-e együttműködésre velük a munkában, spiritualitásban vagy az élet más területén. Megtudhatod, hogy mire számíthatnak a testvéreid a munkában, egészségben és a saját családjukkal kapcsolatban. Az innen kapott tanácsok nagyban segíthetnek békésen, szeretetben rendezni az esetleges konfliktusokat, feszültségeket.
4. fejezet:
ANYA, VAGYON, TESTI KAPCSOLAT

18.000 Ft

Édesanyád szerepe, hatása az életedre. Életeseményei, megélései, érzései. Milyen kapcsolatra számíthatsz vele, hogyan és mit tegyél a nehéz helyzetek könnyítéséért. Hogyan alakul anyukád életútja, mikor és miként távozik majd a világból, várnak-e rá vészhelyzetek, mit tehetsz az ő hosszú és boldog életéért. Milyen lesz az anyagiakkal való kapcsolatod, számíthatsz-e ingatlanra, milyen lesz a lakhatásod. Mit érhetsz el az anyagiak területén.
5. fejezet:
GYERMEKEK, UTÓDOK, VÁRANDÓSSÁG

18.000 Ft

Gyermekvállalás, gyermekeid élete, eredményeik, tanulmányaik, karrierútjuk, várható nehézségeik. Blokkok a gyermekvállalásban, fogantatás, várandósság. Örökbefogadás, adoptálás, nevelt gyermekek.
jogi viták
6. fejezet:
ELLENSÉGEK, JOGI PROBLÉMÁK

18.000 Ft

Ellenségek, valamint az életünk során esetlegesen előforduló komolyabb jogi viták, perek, bírósági ügyek, azok kimenete és következményeik. Mit tegyél, mit változtass azért, hogy elkerülhesd ezeket, illetve hogyan enyhíthetsz a blokkokon.
hazassag
7. fejezet:
PÁRKAPCSOLAT, ELSŐ HÁZASSÁG

18.000 Ft

Hogyan, milyen körülmények között találhatsz rá a párodra, milyen blokkok hátráltatják a párkapcsolat elindulását. Hogyan alakul a házasságod a jövőben. Mit tegyél azért, hogy egész életetekben boldogok lehessetek. Mit tegyél a testi, lelki, szexuális egyensúlyért és a harmonikus mindennapokért. Várható-e válás, mit tegyél, hogy elkerüld, hogyan hozhatjátok vissza ismét a közelséget és a boldogságot.
veszelyek
8. fejezet:
AZ ÉLET HOSSZA, VESZÉLYEK, HALÁL

18.000 Ft

Balesetek, bírósági ügyek, az életünkre közvetlen kihatással lévő döntések. Meddig tart az életutad, milyen súlyos veszélyek és problémák jelenhetnek meg. Mit tegyél azért, hogy elkerülhesd a komoly blokkokat, hogyan előzd meg őket és könnyítsd a hatásukat.
9. fejezet:
APA, VAGYON, SPIRITUÁLIS ÚT

18.000 Ft

Édesapáddal való kapcsolatod. Hogyan kerülhetsz közelebb hozzá. Milyen közös életesemények és lelki történések várnak rátok. Szóba kerülhet apukád életútja, egészségi állapota, anyagi helyzete, veszélyes helyzetek, betegségek. Mikor, milyen körülmények között juthatsz ingatlanhoz, milyen élményekre, tapasztalásokra számíthatsz ott. Mire kell figyelni, mik lehetnek a buktatók. Ez a fejezet a spirituális úttal kapcsolatban is számos információt tartalmazhat. Mit tanulj, merre haladj, miben fejlődj. Hogyan lehetsz jó, tiszta, hatékony segítő, tanító, terapeuta, tanácsadó. Mik a fejlődés útjai, vannak-e még lelki akadályok előtted. Lehet-e mestered, hol találod meg őt, mit érhetsz el általa.
karrier
10. fejezet:
MUNKAHELY, VÁLLALKOZÁS, KARRIER

18.000 Ft

Munka, szakma, előmenetel, karrierút, sikerek, lehetőségek, kudarcok. Mibe érdemes belevágni, hogyan teremthetsz jó jövedelmet, adódhatnak-e buktatók, nehézségek a fejlődés útján. Vállalkozási lehetőségek, kockázatok, esetleges pénzügyi problémák megoldása. Ez a fejezet is adhat információt a mobilitással, költözésekkel, új lakóhellyel, új munkahellyel kapcsolatban.
parkapcsolat
11. fejezet:
TOVÁBBI HÁZASSÁGOK

18.000 Ft

Vár-e rád újabb párkapcsolat, egy következő házasság. Ha már nem az első házasságodban élsz, hogyan őrizheted meg a jó kapcsolatot a jelenlegi házastársaddal. Ebbe a fejezetbe tartoznak a járművek is. Mikor lesz lehetőség új autót venni, milyet érdemes választanod.
12. fejezet:
KÖVETKEZŐ INKARNÁCIÓ, KÜLFÖLD

18.000 Ft

Vár-e rád külföldi élet, milyen utazásokra számíthatsz. Hogyan alakul az anyagi helyzeted, milyen jelentős kiadások várhatók. Vár-e rád újabb inkarnáció, mit tegyél azért, hogy a következő életed a lehető legjobb legyen. Hogyan élj, hogy bebocsátást kapj a mennyei szférákba. Mit tegyél azért, hogy beteljesíthesd az életfeladatodat.
Különleges fejezetek:
aushadha
AUSHADHA KANDAM
EGÉSZSÉG, BETEGSÉG, GYÓGYMÓDOK
50.000 Ft
Betegségek okai és háttere, tanácsok a gyógyuláshoz, a kóros folyamatok tisztításához. Ez a fejezet az egészségi állapotodra koncentrál. Megtudhatod, milyen betegségek jelenhetnek meg az életedben. Milyen égi energiák és bolygóállások, vagy karmikus blokkok idézik elő ezeket. Feltárhatja az akár életveszélyes kimenetelű betegségek hátterét. Konkrét, részletes tanácsot kaphatsz az életmóddal, táplálkozással kapcsolatban. Melyik problémával kapcsolatban mit és mennyit egyél, mit kerülj el, mit mivel kombinálj. Mennyi vizet igyál. Milyen tápanyagok és elemek azok, amikre különösen oda kell figyelni. Allergia, gyulladásos folyamatok, súlyos problémák, daganatos betegségek megjelenése, elkerülése, a tünetek enyhítése, a kóros folyamatok gyógyítása. Tapasztalataink szerint a fejezet hossza nagyban függ a várható betegségektől. Akinek nincsenek komoly blokkjai ezen a területen, ott rövidebb, ahol viszont komoly támogatásra van szükség, akár egy órán át is tarthat.
DHASA BHUKTI KANDAM
BOLYGÓÁLLÁSOK, ÉGI ENERGIÁK
70.000 Ft

Az élet fő bolygóállásai. Nagy összefüggések a múltban és a jövőben. Az élet fő szerkezete, sorscsomópontok feltárása.

Ebből a fejezetből megismerheted az életedre ható fő bolygóállásokat. Milyen csillagállás mellett születtél, mik az életed fő égi energetikai periódusai. Milyen hatások voltak a múltban, mik azok az égi csomópontok, amik meghatározzák az egyes életszakaszokat. Tapasztalataim szerint akár olyan energetikai mezőket is feltárhat, ami a mély összefüggéseivel akár felül is bírálhatja az asztrológiát. Egyedi sorscsomópontok jelenhetnek meg itt, amiket máshogyan nem igazán lehetne megismerni. Érdemes lehet kérni ezt a fejezetet, ha voltak nagy törések az életedben, vagy érzel olyan, eddig ismeretlen hatásokat, rendezőelveket, amiket jó lenne mélyebben is megnézni.

prachana
PRASHANA KANDAM
AZ ÖT LEGFONTOSABB KÉRDÉSED
50.000 Ft

Mély válasz öt szabadon választott, az egyénhez kötődő mély kérdésre.

Ez a fejezet a többitől eltérő jellegű. Lezáró fejezetnek is hívjuk, azokra a kérdésekre adhat választ, amikre addig nem leltél megoldást. Ha szeretnéd ezt a fejezetet, konkrét kérdésekkel érkezz. Egy alkalommal legfeljebb ötöt tudsz feltenni. Az egyes kérdésekre mély és részletes választ kapsz, ami akár 10-15 percnyi kifejtést is tartalmazhat témánként. Bolygóállások, életeken átívelő karmikus összefüggések, a történések forrásai és gyökerei. Pontosan mi a kiváltó ok, mi a cél, mi várható. Néhány példa a jól kezdődő kérdésekre: Mit tegyek azért, hogy…? Mikor és milyen folyamatok eredményeként valósulhat meg? Milyen energiáknak kell megváltoznia, hogy elérhessek egy konkrét célt? Mit tart még vissza egy bizonyos megvalósulástól? Ha szeretnéd, szívesen kiküldjük előre Indiába a kérdéseidet, ahol megnézik, hogy jól van-e megfogalmazva és kaphatsz-e rá választ.

gnanna
GNANNA KANDAM
BÖLCSELET ÉS SPIRITUALITÁS
50.000 Ft

A spirituális fejlődés, tudás és bölcsesség fejezete. Mit tegyél és tanulj, hogyan emelkedj.

Ez a sorslevelek világának egyik legfontosabb fejezete. A gnanna (ejtsd: nyana) a tudás világosságát, a megvilágosodás útján járást jelenti. A te szerepedről ír a lélek világában. Mit tegyél azért, hogy a számodra elérhető legmagasabb szintre juss a spiritualitásban. Útmutatást nyújt a fejlődéshez. Megtudhatod, lesz-e gurud vagy mestered. Mit tegyél a bölcsességért, mi a feladatod a megvilágosodás felé vezető úton. Hogyan nyílnak majd a képességeid, mit nyújtanak számodra a spirituális gyakorlatok. Ez a fejezet nem mindenkinek a levelében szerepel. Ha van is, nem feltétlenül részletes. A tartalma és mélysége nagyban függ a hited és a szándékaid tisztaságától. Tapasztalataink szerint akkor részletesebb, ha már van valamennyi jártasságod a spiritualitásban. Üzenetek, tanítások, beavatás, a tudás új mezőinek feltárása, képességek megnyitása.

political
POLITIKAI FEJEZET
VEZETŐI, MESTERI UTAD
70.000 Ft

Lehetőségeid politikai vagy spirituális vezetőként. Hogyan juthatsz a legmagasabbra.

Ritka fejezet, főleg azoknak elérhető, akiknek az életfeladatuk, céljaik és ambícióik vezetői, szószólói, véleményformálói irányban vezet. Politikusok, döntéshozók, spirituális tanítók, sokak életére hatással lévő mesterek. Ha van helye ennek az életedben, részletes, akár gyakorlati útmutatást kaphatsz a miértekről és hogyanokról. Vállalhatsz-e politikai szerepet, mire számíthatsz egy választáson jelöltként elindulva, hogyan segítheted a politikusok működését, lehet-e karriered elemzőként, tanácsadóként. A spiritualitás világában hogyan juttathatod el az üzenetedet minél több emberhez, miként szolgálhatod sokak fejlődését. Milyen vezető válhat belőled, hogyan járd az utadat, hogy a legmagasabbra juthass a küldetésedben.

aasi
AASI KANDAM
ÁLDOTT ÉLETTERÜLETEK
50.000 Ft

Milyen áldásaid vannak, Isten melyik életterületeden milyen kapukat nyitott számodra.

Ebből a fejezetből megismerheted, hogy melyik életterületeden van áldás, milyen beavatásaid vannak és mik a hiányzó energetikai területek. Ez lényegében egy hatalmas energiát megmozgató teremtő ima. Ha már nyitott az érzékelésed, pontosan láthatod és érezheted, ami történik. Összegyűlnek az égi segítőid és tudatják veled, milyen áldásaid vannak. A fejezet olvasása során különböző energetikai területeket mutatnak be röviden, mint például van-e áldás az őseidtől, régi világoktól, az állatok birodalmából, különböző bolygókról és dimenziókból. Megmutatja, hol van szükség további tisztításra és rezgésemelésre, hogy egységben, teljességben élhess és dinamikusan valósíthasd meg az életfeladatodat. A fejezet végén pedig a felolvasótól is kaphatsz beavató áldást, ami nagyban hozzájárul a lelki munka hatékonyságához.

HOGYAN ZAJLIK MAGA A FOLYAMAT ?

A folyamatnak több ezer éve volt kikristályosodni Indiában. Mindössze
néhány hetet vesz igénybe, nem kell hónapokat vagy éveket várnod.

registration

I. REGISZTRÁCIÓ

Egy éven belül
A fejezetek felolvasását a sorsleveled felolvasását követő egy éven belül tudjuk megszervezni, kérlek ezt vedd figyelembe a jelentkezés során. Ha már egy évnél régebben volt az olvasásod, következő lépésként egy újabb sorslevél kerestetését javasoljuk.

II. A FEJEZETEK KIVÁLASZTÁSA

Életed fontos témái

Kérlek, hogy a számozott fejezetek közül egy alkalomra legalább három fejezetet válassz. Ha különleges fejezetet választasz, ott nincs ez a megkötés, azt önmagában is kérheted. Természetesen választhatsz ennél többet, felső korlát nincs.

A fejezetek előkészítése a jelentkezési űrlap beküldésével már elindul, az átutalás részleteit emailben küldjük el számodra.

III. A FEJEZETEID FELOLVASÁSA

Amikor felolvassuk a kért témáidat

A fejezeteid felolvasása személyesen, Budapesten, a Kolosy téri központunkban, vagy interneten, a saját készülékeden, Skype program segítségével zajlik.

A díjat banki átutalással tudod rendezni. Az utalás beérkezését követően felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a fejezeteid felolvasásához.

TOVÁBBI KÉRDÉSEID VANNAK A SORSLEVELEKKEL KAPCSOLATBAN?

ÖSSZEÁLLÍTOTTUK NEKED A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ KÉRDÉSEKET ÉS VÁLASZOKAT.

HOL ÉS HOGYAN TÖRTÉNNEK A FELOLVASÁSOK ?

Küldetésünk, hogy eljuttassuk az emberekhez a pálmalevelük tartalmát.
Célunk, hogy ez az élmény minél bensőségesebb legyen.

A FELOLVASÓTERMEINKBEN

Szeretnénk, hogy a pálmalevél olvasásod minél meghittebb, bensőségesebb élmény legyen. Ezért a felolvasásokat egy erre kialakított helyiségben, a felolvasóteremben tartjuk. Ezekben oltár, virágok, füstölők, mécsesek, szobrok és az olvasáshoz szükséges technika található. Várunk szeretettel.

Budapest, Magyarország

Óbudán, a Kolosy téren

INTERNETEN KERESZTÜL

Távol élő, utazásban vagy mozgásában korlátozott embertársainknak lehetőséget biztosítunk interneten keresztüli felolvasásra. A fizikai távolság a modern világunkban nem képezhet akadályt. Skype hívás segítségével be tudsz csatlakozni a felolvasásodba. Keress bátran, szívesen segítünk!

Skype hívásban

Bárhol is vagy a világon

UTAZÁSAINK SORÁN INDIÁBAN

Rendszeresen szervezünk indiai elvonulásokat, ahol lehetőség nyílik ellátogatni az Akasha templomba, a Maharishik ősi szentélyeibe, meditációkon, beavatásokon, szertartásokon veszünk részt. Az utazásunk tagjaként szívesen megszervezzük a felolvasásodat, az indiai felolvasótermünkben.

Indiai felolvasótermünkben

Az Akasha templom közelében

REGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP

A REGISZTRÁCIÓRÓL

Regisztráció/jelentkezés:

a fejezetek felolvasását a sorsleveled felolvasását követő egy éven belül tudjuk megszervezni, kérlek ezt vedd figyelembe a jelentkezés során. Ha már egy évnél régebben volt az olvasásod, következő lépésként egy újabb sorslevél kerestetését javasoljuk.

Kérlek, hogy egy alkalomra legalább három fejezetet válassz. Természetesen választhatsz ennél többet, felső korlát nincs.

A fejezetek előkészítése a jelentkezési űrlap beküldésével már elindul, az átutalás részleteit emailben küldjük el számodra.

A fejezeteid felolvasása személyesen, Budapesten, a Kolosy téri központunkban, vagy interneten, a saját készülékeden, Skype program segítségével zajlik.

A díjat banki átutalással tudod rendezni. Az utalás beérkezését követően felvesszük veled a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a fejezeteid felolvasásához.

Ha felmerült bármilyen kérdésed, de itt nem kaptál rá választ, írj nekünk emailt az info@sorslevelek.hu címre, vagy hívj minket a +36 30 970 1611 számon, hétköznap 9:00 és 18:00 között.

SZERETNÉD FELOLVASTATNI A LEVELED TARTALMÁT?

ÉRZED A LEVELED HÍVÁSÁT? SEGÍTÜNK NEKED, HOGY MEGISMERHESD A SORSFELADATODAT.